Blog

Főoldal » 2013 » Április » 2 » Örömöm a feltámadásban
12:55:15
Örömöm a feltámadásban

Örömöm a feltámadásban


 
Jézus Feltámadt! Ujjong a keresztény, Húsvét vasárnapján. Éppen ez az, ami új megvilágításba helyezi az élet értelmét. De, melyik életét? Nyilvánvalóan azt, amelyikről maga Jézus is példát adott nekünk. Maga az a tény, hogy Jézus olyan erkölcsi, tiszta életet élt itt a földön, és azért erőszakos halált szenvedett, majd utána még fel is támadt a halálból, önmagában még nem ösztönzi az embert arra, hogy világi életén változtasson. Az az ígéret azonban, hogy aki követi Jézust, a mennyek országának örökös lakója lehet, már igen. Ráadásul példával illusztrálva bizonyította mindaz, amit Jézus tett, tanított. Szavai és tettei igazolták ők.

Beteljesedett az írás, drága Jézusom, és feltámadásod, új erővel tölti be a lelkemet. Dicsőítelek, áldalak Téged, mert nem hagytál elveszni engem. Tudom, hogy itt, ebben a világban mennyi megpróbáltatás vár reám, de életed, szereteted, áldozatvállalásod értem, mely a feltámadásoddal teljesedett ki, reményt ad nekem, hogy soha ne adjam fel! Beléd kapaszkodhatom, Benned bízhatom! Nem kell a sötétben, vakon tapogatóznom, mert Te vagy nékem, az én Világosságom.
És én a fényre, a világosságra vágyom.


Ragyogtasd fel bennem, Uram, a Te életedet! Ámen.
Kategória: Húsvét | Megtekintések száma: 371 | Hozzáadta:: Csabi | Címkék (kulcsszavak): ima, Jézus, Hit, Örömöm a feltámadásban, bizalom | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]