Üdvözöllek Vendég!
Hétfő, 2024/Április/29, 17:27:51
Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS

Honlap-menü

A fejezet kategóriái

Érdekességek [6]
Utolsó Idők [1]
Az Utolsó idők, Végidők eseményeinek leírása jövendölések, próféciák által
Húsvét [3]
A Húsvéttal, Utolsó vacsorával, Eucharisztiával kapcsolatos leírások, fogalmak
Egy testvér kérdései: Sziklára épült ház [3]
Versek [19]
Üzenetek [2]
Médiumi üzenetek, melyek nem kapcsolódnak feltétlenül az Evangéliumokhoz, de tartalmi lényegét tekintve nem ellentétesek azzal.
Humor [4]
Humoros írások, viccek
Jézus (HANG) válaszol [4]

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Keresés

Naptár

«  Szeptember 2020  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Mentett bejegyzések

Barátaink:

Blog


11:52:57
LMBTQ-érzékenyítés

LMBTQ-érzékenyítés

...
Kedves Édesanyák, Édesapák!

Nagyon vigyázzatok!
Vigyázzatok gyermekeitek testi-lelki fejlődésére!


Óvodákban, iskolákban egyre nagyobb a törekvés egyes nevelők részéről, hogy érzékenyítéssel, átneveléssel normálisnak, természetesnek fogadtassák el a gyermekekkel az LMBTQ szexuális beállítottságot, hogy ezáltal megfoszthassák gyermekeiteket a még ki sem alakult egészséges nemi identitástudatuktól!

Ez BŰN!
  
Kedves Édesanyák, Édesapák, a ti legfőbb felelősségetek és kötelességetek megóvni a gyermekeiteket, hogy továbbra is egészségesen fejlődjenek mind testben, mind lélekben és szellemben!
 
Az a gyermek, aki kisfiúnak született, a biológiai és társadalmi neme: Fiú, majd felnőttként a biológiai és társadalmi neme: Férfi. Ezért majd, mint férj és apa tölti be a szerepét.
 
Ugyanígy, az a gyermek, aki kislányként látta meg a napvilágot, a biológiai és társadalmi neme: Lány, majd felnőttként a biológiai és társadalmi neme: , ezért majd, mint feleség és anya tölti be a szerepét.
  
Az ettől eltérő biológiai és társadalmi nemi identitástudat torz és természetellenes! Természetellenes, hogy egy nő önmagát vagy egy másik nőt férfinak él meg, vagy egy férfi önmagát vagy egy másik férfit nőnek él meg. Ez teljes mértékben összeegyeztethetetlen az egészséges ön- és éntudattal, nemi identitástudattal! A nemiség nem kívánság kérdése, mert az a fogantatás pillanatában dől el minden ember számára. A szexualitás, a nemi élet nem jog, hanem testi- és lelki érettség, erkölcsi felelősségtudat kérdése! Ezért nem lehet az állati ösztönök kielégítésére szolgáló játékszer!
 
Isten nem ismer el más nemiséget a férfi-nő nemi identitáson kívül az emberi létben, és nem áldja meg az azonos nemű párok kapcsolatát sem élettársi, sem házassági viszonyban. Az ilyen párok templomban kötött házassága Isten előtt érvénytelen akkor is, ha pap adja össze őket, sőt az a pap, aki összead azonos nemű párokat, bűnt követ el.
 
A szexuálisan saját nemükhöz vonzódó embereket nem Isten teremtette ilyennek, hanem saját erkölcsi döntésük következtében váltak magatartásukban természetellenessé!

Kedves Édesanyák és Édesapák! Teljes erkölcsi felelősséggel tartoztok önmagatokért gyermekeitekkel kapcsolatban! Rendszeresen ellenőrizzétek a gyermekek füzeteit, rajzait, könyveit, beszélgessetek velük! Ne engedjétek, hogy lelkükben megrontsák gyermekeiteket! Bármilyen erre utaló magatartást észleltek gyermekeitek környezetében, oktatásuk terén, azonnal emeljétek fel a szavatokat, tiltakozzatok az aberráció, az abnormalitás terjesztése ellen!
 
Mindazonáltal ne gyűlöljétek a nemiségükben eltorzult embereket, mert elég szenvedést hoz rájuk az, hogy sem önmagukat, sem embertársaikat nem tudják helyesen szeretni! Imádkozzatok értük, hogy Istenben megtérve gyógyulást nyerjenek lelkükben!

Tudnotok kell, hogy ez a természetellenes állapot: Betegség!
De, ha ezt bárki úgy állítja be, mint egy normális, egészséges, természetes állapotot, azok részéről, akik ezt elfogadják, BŰNNÉ VÁLIK!

 
Vigyázzatok, nehogy magatartásotokkal cinkossá, bűnrészessé váljatok! Tanuljátok meg önmagatokat és egymást is úgy szeretni, ahogy Isten szeret benneteket, csak akkor szerettek jól!
 
 
Isten áldása legyen Rajtatok!


2020-09-02

Fény Fia Szolgája
Kategória: Üzenetek | Megtekintések száma: 412 | Hozzáadta:: Csabi | Címkék (kulcsszavak): Fény Fia Szolgája, szeretet, Jézus, isten, LMBTQ-érzékenyítés, LMBTQ, aberráció | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]