Blog

Főoldal » 2013 » Március » 7 » Láttam Jézust, mielőtt megszülettem
14:33:53
Láttam Jézust, mielőtt megszülettem

Láttam Jézust, mielőtt megszülettem

 
2008-02-16

A halál és reinkarnáció közötti létben furcsa találkozások történnek meg, de csak kevesen emlékeznek rá.

A gyermekek nemcsak a látás képességével rendelkeznek, az emlékezésnek is másfajta dimenzióit képesek feltárni. Tudják, hogy mi történt velük előző életükben, és az az időszak is élénken él bennük, ami haláluk és visszaszületésük között történt. Így értékes információkkal szolgálhatnak a túlvilágról.

Így történt ez egy texasi kislánnyal, Donnával is, aki szüleinek rendszeresen beszélt arról, hogy találkozott Jézussal. "Mielőtt megszülettem, többször is láttam Jézust. Nem volt köztünk állandóan, de gyakran eljött a barátaival. Nem úgy beszélt hozzánk, ahogy ti. Nem használt szavakat, de a szeme nagyon csillogott és gyönyörű volt."

A kislány apja és anyja azt hitte, hogy hittan órán hallott valamit, amit rosszul értelmezett, ezért részletesen kikérdezték. A beszélgetésből kiderült, hogy Donna pontosan meg tudja különböztetni a papot és Jézust, és az emberi érzelmeket, kapcsolatokat is tisztán látja. Mindössze háromévesen. Egy alkalommal azt is elmesélte, hogy egyszer már meghalt, és lett egy másik otthona, itt találkozott rendszeresen a Messiással.

A kislány korához képest szokatlanul nagy tudással rendelkezett, a felnőttek sem tudták gyerekként kezelni, annyira józanul gondolkodott, és képes volt a vele egykorúaknak elmagyarázni, hogy épp mit éreznek a körülöttük lévők, és bármelyik síró csöppséget lecsitította. Donna valószínűleg előző életének tudását és túlvilági tapasztalatait is képes volt átvinni a reinkarnáció során új testébe, és nem hagyta, hogy emlékeit elnyomják az őt körülvevő hitetlen felnőttek.

Kategória: Érdekességek | Megtekintések száma: 353 | Hozzáadta:: Csabi | Címkék (kulcsszavak): Jézus, reinkarnáció, Láttam Jézust mielőtt megszülettem | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]