Üdvözöllek Vendég!
Péntek, 2024/Március/29, 00:05:16
Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS

Honlap-menü

A fejezet kategóriái

Érdekességek [6]
Utolsó Idők [1]
Az Utolsó idők, Végidők eseményeinek leírása jövendölések, próféciák által
Húsvét [3]
A Húsvéttal, Utolsó vacsorával, Eucharisztiával kapcsolatos leírások, fogalmak
Egy testvér kérdései: Sziklára épült ház [3]
Versek [19]
Üzenetek [2]
Médiumi üzenetek, melyek nem kapcsolódnak feltétlenül az Evangéliumokhoz, de tartalmi lényegét tekintve nem ellentétesek azzal.
Humor [4]
Humoros írások, viccek
Jézus (HANG) válaszol [4]

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Keresés

Naptár

«  Április 2015  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Mentett bejegyzések

Barátaink:

Blog


13:55:32
Jézus gyermeksége

Jézus gyermeksége

 

219.
Kérdező:
Mondj néhány szót nekünk a reinkarnációról, Lorber Jakabról és Gabrielláról, a Würtzburg-i prófétanőről, és a Jehova Tanúiról. - Van még három személyes jellegű kérdésem, melyeket az előzők megválaszolása után teszek fel.
HANG: "Kedves Barátom!
…Gyermekségem története nem azért nem került be a szent iratok közé, mert nem volt közismert, hanem azért, mert túlburjánzottan volt közismert.
Vagyis a jámbor szeretet annyi legendás elemet vitt bele, hogy szinte nem lehetett kihámozni már belőle a történeti igazságot. Ami belekerült, az is ma már komolyan megkérdőjelezett, de nem mernek hozzányúlni, mert főleg a gyermeki lélek formálását nagyon jól szolgálják mind a napkeleti bölcsek, mind a Heródes-i gyermekgyilkosságok történetei. De be kell látnotok, hogy ezek a történetek a felnőttek tudatára semmi átalakító erővel nem tudtak hatni mind a mai napig sem. Tehát nem tűnnek alkalmasnak a szeretet növekedésére úgy, hogy elmélyülést okoznának az igazság megismerése irányában.
A fent említett személyek tehát olyasmiket kaptak sugallatokban, amelyek simogatóan szépek, s ahol nem történetet olvasol, ott nagyon okos gondolatokat találsz, melyek igaznak tűnnek. De akár simogató, akár igaznak tűnő bármelyik, nem szabad rájuk alapozni. Rám kell alapozni, s amennyiben lehet a Rám-alapozottságot értelmesen alátámasztani, annyiban jó mindkettőt felhasználni. De csak annyiban. …..

 

477. JÓ ÚTON JÁROK?
Kérdező:

2. Mi volt Jézussal nyilvános működése előtt?
HANG: "Kedves Barátom!
2. A Názáretben való nevelkedésem alatt sokat kellett tanulnom kívülről, tehát az emberi megtapasztalásokra nekem is éppen olyan szükségem volt, mint bárkinek, aki emberként születik a Földre. És még többet kellett tanulnom belülről. Nekem fokozottan fontos és szükséges volt az imádság.
Vagyis az az állapot, szellemi elmélyülés, mely által bensőmben ráláthattam arra, hogy honnan jöttem, miért jöttem, kikhez jöttem, és hová megyek vissza. Tehát a gyakorlati emberi cselekvések által kibontakozó élet és a szemlélődő életforma erkölcsileg arányban állt nyilvános működésem ideje alatt eltöltött életemmel, küldetésemmel. Ez azt jelenti, hogy nyilvános működésem előtt sem voltam szándékomban és az Atyámmal való kapcsolatomban más, mint bármikor később. Egy hasonlattal élve: Amit közel negyven évig csendben, halkan, pianóban csak közvetlen családomnak vagy csupán önmagamnak muzsikáltam, azt ezután hangszóróval fölerősítve világgá kiáltottam.
Hát ez történt. Bennem semmi minőségi változás nem történt. Csupán az történt, hogy küldetésem teljesítése következtében szükségszerűen jobban Magamra, tanításomra irányítottam a közvélemény figyelmét.

924. EGYHÁZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:
Kérdező:

8. Milyen alapon vették ki János kozmikus evangéliumát a Bibliából?
HANG: "Drága Gyermekem!
A kozmikus evangéliummal és a betegségekkel kapcsolatban meg kell mondjam, hogy nagyon leértékelitek az Én Szentlelkemet. Pedig elmondtam:
"nem hagylak árván benneteket! Elküldöm nektek a Szentlelket!" Bizony szinte káromlásnak hangzik, amikor olyasmit gondol valaki, hogy bármi lényegeset is kihagyhattak volna az Én tanításomból azok, akikre azt rábíztam!
A jelenleg közkézen forgó evangéliumaim mindent, de igazán mindent tartalmaznak abból, ami boldogságotok biztosításához szükséges. Sem munka nélkül, sem érdekes rendkívüliségek által nem lesztek gazdagabbak. Csak és kizárólag komoly szellemi munkával és józan eszetek által megismerhető evangéliumaim alapján! Senki nem felel azért, amiről nem tehet! S Én vagyok annyira Isten, hogy nemcsak ott vagyok, ahol ketten-hárman összejönnek az Én nevemben, hanem hatékonyan vagyok ott. Nem kisebb a hatékonyságom a kozmikus evangélium nélkül, sőt! Kevesebb félreértést, tévedést kell kijavítanom!

1305. JÉZUSRÓL, MÚLTAMRÓL...
Kérdező:

1.Gyermekkorodban is annak tudtad magadat, akinek felnőttként?
HANG: "Kedves Barátom!
1. Amikor egy szellem leszületik a Földre, az olyan, mint amikor egy művésznek odaadnak egy be nem hangolt zongorát. Ennek behangolása az agy és az egész test fejlődésével történik.
Mert valóságos ember voltam, ezért Nekem is időre volt szükségem, hogy behangolódjék e zongorám. Tehát mindenkor tudati szintemnek megfelelő információkat tudtam Atyámtól átvenni és közölni.

4231. ÚJRA MEGSZÜLETIK JÉZUS?
Kérdező:

Jézus kétszer is megjelenhetett a Földön?
HANG: "Drága Gyermekeim!
Emberi formában úgy, ahogyan Máriától születtem, csak egyszer kellett megjelennem a Földön. Ezen kívül különböző formákban többször is megjelentem, és meg is jelenek egészen az idők végezetéig, amikor is az ég felhőin úgy jelenek majd meg, ahogy jelenleg emberi formában is az Égben vagyok. Nekem elég volt egyszer megszületnem ahhoz, hogy mindenkor veletek maradjak. Nem a fizikális szemetekkel, hanem a szív szemével, tehát hittel láthattok Engem az evangéliumok lapjain keresztül, minden szentségben, Istent szerető szívetekben, ahol nevemben jöttök össze, és minden rászorulóban. Ezek Nekem valós jelenléteim!
Törekedjetek arra, hogy felismerjetek Engem az említett öt megjelenési formámban.
Megáldalak az ÉLŐ HIT LELKÉVEL!"

 

Kategória: Jézus (HANG) válaszol | Megtekintések száma: 1023 | Hozzáadta:: Csabi | Címkék (kulcsszavak): Jézus tudati szintje, Jézus, Lorber Jakab, Jézus újraszületése, Jézus gyermeksége, Idők vége, Jehova Tanúi, Kozmikus Evangélium, hang | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]