Üdvözöllek Vendég!
Csütörtök, 2024/Április/25, 18:19:48
Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS

Honlap-menü

A fejezet kategóriái

Érdekességek [6]
Utolsó Idők [1]
Az Utolsó idők, Végidők eseményeinek leírása jövendölések, próféciák által
Húsvét [3]
A Húsvéttal, Utolsó vacsorával, Eucharisztiával kapcsolatos leírások, fogalmak
Egy testvér kérdései: Sziklára épült ház [3]
Versek [19]
Üzenetek [2]
Médiumi üzenetek, melyek nem kapcsolódnak feltétlenül az Evangéliumokhoz, de tartalmi lényegét tekintve nem ellentétesek azzal.
Humor [4]
Humoros írások, viccek
Jézus (HANG) válaszol [4]

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Keresés

Naptár

«  Július 2014  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Mentett bejegyzések

Barátaink:

Blog


10:42:33
FELHÍVÁS A MAGYAROKHOZ - Ne féljetek

FELHÍVÁS A MAGYAROKHOZ

NE FÉLJETEK!

 

2013. március 15-én, Magyarország nagyon nagy veszélyben volt. Olyan pusztító szélsőséges időjárás volt ezen a napon, amilyenre még az idősebb korosztály sem nagyon emlékszik. Mégsem ez jelentette Magyarországra nézve a nagy veszélyt, hanem az, amit ez a szélsőséges időjárás mindnyájunknak nagy szerencséjére, megakadályozott.

Valóban nagy – milliárdos – anyagi kár keletkezett, és két ember, halálra fagyott a nagy hidegben. De, ami bekövetkezett volna, ha ezen a márciusi napon a megszokott tavaszi időjárás lett volna, az Magyarországon valóságos tragédiához vezetett volna. Nemcsak milliárdos anyagi veszteséget, és két ember halálát okozta volna, hanem több száz, vagy több ezernyi áldozatot követelt volna. Magyarországon, kis híján polgárháború tört ki március idusán. A GONOSZ mérhetetlen pusztításra készült ezen a napon, és készül továbbra is. Az a manapság szokatlanul hideg és viharos idő, mely országszerte tombol, még ha nem is tölti el örömmel a szívünket, és talán további súlyos anyagi károkat is fog okozni, még mindig a kisebbik rossz ahhoz képest, mint ami történhetett volna, vagy történhetne.

Barátaim, Testvéreim, Fivéreim és Nővéreim, Embertársaim!

Ne dőljetek be a GONOSZ-nak! Ő ki akarja oltani a Fényt a szívetekben, azt akarja, hogy sötétségben éljetek, hogy gyűlölködjetek, és szolgák legyetek! Az ő hatalmának rabszolgái. Azt akarja, hogy lemondjatok a SZERETET-ről, hogy háborúskodjatok, hogy féljetek, hogy elveszítsétek a hiteteket! Minél nagyobb a békétlenség, a gyűlölet, a félelem bennetek, annál nagyobb az ő hatalma!

De én azt mondom nektek, hogy: NE FÉLJETEK! HIGGYETEK A SZERETETBEN! Ne harcoljatok a GONOSZ ellen, mert csak egyféleképpen győzhetitek le! Csak a SZERETET, a szívetekben lángoló SZERETET, a bennetek élő és ragyogó világosság képes legyőzni a sötétséget, a GONOSZ-t! Ne engedjétek, hogy lelketekbe befészkelje magát a reménytelenség! Ne kívülről, önmagatokon kívül keressétek a megoldást, a békét, és főleg, ne politikusaitoktól. Óvjátok meg indulatoktól heves fiataljaitokat, akiket a GONOSZ kedvére manipulál!

Fordítsátok orcátokat és szíveteket Isten felé, mert csak Ő adhat egyedül nektek megoldást életetekre, csak Általa nyerhetitek el lelketek békéjét, szívetek boldogságát! Fogadjátok be Őt! Ha ezt megteszitek, a GONOSZ-nak nem lesz hatalma rajtatok!

Imádkozzatok, kérjétek Isten és az Ő angyalainak segítségét! Bízzatok ISTEN irgalmában! Ő maga az Irgalom és Megbocsátás! Adjátok át magatokat Neki! Imádkozzatok ellenségeitekért, de, ne halálukat és pusztulásukat kívánjátok, hanem lelkük gyógyulását! Minél inkább sugározzátok magatokból a Fényt, annál nagyobb lesz az erőtök, annál jobban gyógyultok ti, és gyógyul, válik jobbá és szebbé az a világ, melyben Isten velünk jelen van!

Igen, Isten velünk van, és csak arra vár, hogy szóba álljatok vele, hogy befogadjátok, hogy elhiggyétek végre, hogy egyedül Benne van életetek, csak Benne lehet reményetek! Csak Ő az, aki képes legyőzni azt a GONOSZ-t, aki életetekre, a lelketekre tör.

Csak ha Istenre figyeltek, és Reá hallgattok, menekülhet meg Magyarország a pusztulástól. Béke és szeretet; háború és pusztulás; csak rajtatok múlik, hogy melyik valósul meg. Egyszer minden nép, minden nemzet, és minden ország elhagyja e földi színpadot, így van ez Magyarországgal is, de hogy mikor, és dicsőségben vagy elbukottan, az már rajtatok múlik!

Eljött az idő, hogy válasszatok, hogy eldöntsétek, melyik oldalra álltok! Sorsotok egyedül a ti döntésetektől függ. Ismeritek a mondást: Ki, mint vet, úgy arat. Aki búzát vet, búzát fog aratni, aki konkolyt vet, konkolyt fog aratni. Mindenki learatja, amit elvetett. Aki Szeretetet vet, szeretetet, boldogságot fog learatni, aki gonoszságot vet, az gonoszságot fog learatni. Mindenki a maga lelkében termett gyümölcséből fog enni. Senki nem hivatkozhat másokra, nem okolhat másokat a döntéséért! Bizony, sorsotok a ti kezetekben van. Eljött hát, az idő, hogy válasszatok!

Sokat szenvedett nép a magyar, ideje, hogy ez megváltozzon. Megvan bennetek az a képesség, hogy sorsotokat jobbra fordítsátok! E változásoknak azonban, belülről, lelketekből kell indulnia!

Bízzátok életeteket Istenre, és szálljon áldás Reátok!

A Fény Fia Szolgája

 

2013. március

Kategória: Üzenetek | Megtekintések száma: 901 | Hozzáadta:: Csabi | Címkék (kulcsszavak): isten, Felhívás a magyarokhoz, Fény Fia Szolgája, médiumi üzenet, Hit, Gonosz | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]