Blog


16:23:57
A legszebb medjugorjei történet

Csalár János:

A legszebb medjugorjei történet

 

Egy rövid történet a sok-sok szebbnél szebb medjugorjei történet közül.

Ruzka, egy medjugorjei kismama meséli:
A szívünk tudja, ha valami igaz. Nem látok semmit, nem hallok semmit, de tudom, hogy itt van. Ivanám látta, Ivanával jöttem a jelenésre, aki akkor csak 18 hónapos volt. Anélkül, hogy akartam volna, addig nyomott a tömeg, hogy gyakorlatilag ott találtam magam, ahol a Szűzanya állt, körülbelül egy méter ötvenre a látnokok előtt. Akkor különös jelenet adódott. A kis Ivana felkapaszkodott a karomon, és kezével törekedett arra, hogy megkaparintson valami láthatatlan dolgot, teljes erejéből húzta, de úgy látszott nem sikerül.

Nem messze tőle egy Splitből származó pap nézte elbűvölten a mesterkedést.

Zokogásban tört ki. A jelenés után az egyik látnok elmesélte, hogy a kicsi is látta a Szent Szüzet, és játszott a tizenkét csillagos koronájával, és arra törekedett, hogy megszerezze, ami nagyon megnevettette a Szűzanyát.

A pap elmesélte, hogy nem hitt a jelenésekben, s azzal a céllal jött, hogy bebizonyítsa: színlelik azokat. De a Szűzanya cáfolhatatlan jelet adott neki: – Egy gyerek nem hazudhat – ismételte sírva. Ez a pap Medjugorje nagy védelmezőjévé vált.

 


2013. november 5. 20:54

Forrás: Milinszki Márton: Mária jelenések 1830-tól napjainkig

Kategória: Érdekességek | Megtekintések száma: 550 | Hozzáadta:: Csabi | Címkék (kulcsszavak): látnokok, Medjugorje, Hit, Ivana játéka a Szűzanya koronájával, Szűz Mária jelenés, a gyermek nem hazudik | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]